Apariție editorială: Când Soarele întâlnește Luna (Cum să întâlnești partenerul perfect pentru tine și să rămâi alături de el)

cand soarele intalneste luna

       Când Soarele întâlnește Luna (Cum să întâlnești partenerul perfect pentru tine și să rămâi alături de el) 

       Acesta este titlul cărții mele, apărută la Editura STEF  la sfârșitul lui noiembrie 2019, pe care v-o prezint aici, cu mare bucurie! 

Aici gasiti cartea si o puteti comanda, daca doriti, de pe site-ul editurii: Cand Soarele intalneste Luna

Cartea poate fi comandata si pe site-urile: 1. libris.ro, aici: Cand Soarele intalneste Luna – Anamaria Gheorghiu

2. cartespirituala.ro, aici: Cand Soarele intalneste Luna – Anamaria Gheorghiu

       Domeniul

Este o carte de dezvoltare personală, menită să jaloneze traseul pe care îl putem urma pentru a găsi un partener profund consonant cu noi, relația care ne împlinește optim și constituie un element de referință al vieții noastre.

        Motivația

Ca psiholog și terapeut holistic, am lucrat cu multe cupluri ”în furtună”, care fie se luptau să-și salveze relația, fie s-o recompună, fie să se recupereze după o despărțire dureroasă. În toate cazurile, aceste cupluri sau persoane aveau ceva în comun: erau nefericite și debusolate, iar majoritatea nu mai credeau în posibilitatea de a trăi fericirea în doi, o fericire durabilă și susținută. Întrucât am lucrat și eu ani de zile cu mine însămi pentru a găsi partenerul de viață optim mie, apoi pentru a păstra iubirea dintre noi și frumusețea relației noastre, am dorit să împărtășesc experiența mea și să aduc acest mesaj tuturor: „Iubirea într-un cuplu de durată există și poate fi trăită de fiecare dintre noi!”

        Structura cărții

Aceasta constituie un crescendo logic, care pornește de la lucrul cu tine însuți, ca un căutător al relației vieții tale, apoi ajunge la tine – cel care ai găsit partenerul optim, și îți propui să menții flacăra iubirii aprinsă, într-un cuplu funcțional și armonios. Aproape fiecare capitol conține exerciții de dezvoltare personală, idei de lucru cu tine însuți – pentru că năzuința spre o relație completă de iubire este bine să fie văzută ca un proiect de viață, cu scop, obiective, acțiuni și resurse, și cu modalități de evaluare a nivelului de satisfacție și realizare personală. Este o carte ”de lucru”, care se aplică practic pentru a se obține rezultate măsurabile prin nivelul de împlinire al propriei vieți interioare și relaționale.

         Când Soarele întâlnește Luna – Câteva idei…

”Este esențial să realizăm că drumul către sufletul pereche reprezintă un parcurs alchimic, în care tu însuți te transformi neîncetat, te șlefuiești asemenea unui diamant care se scoate din roca brută. Pe măsură ce viața merge înainte, în funcție de etapa de dezvoltare în care te afli, vei atrage un anumit tip de parteneri, care reflectă exact nivelul pe care ești atunci. Când nu te iubești suficient, atragi parteneri care nu te prețuiesc, te folosesc și apoi se dispensează de tine.” 

”Unele dintre exercițiile care pot fi de ajutor aici sunt prezentate pe larg în acest capitol: putem ancora starea de răbdare, putem aplica exercițiul cu Oceanul abundenței pentru a absorbi răbdarea în ființa noastră… sau ne putem focusa pe clipa prezentă, ceea ce ne scoate din cercul vicios al gândurilor repetitive legate de așteptarea noastră continuă.”

       Ce vă oferă această carte

  1. o viziune clară asupra unei relații optime, cum să identificați punctele tari și slabe ale unei relații de cuplu și cum să construiți o relație armonioasă;
  2. un plan de lucru cu propria persoană, pentru a deveni acea versiune partenerială aptă să atragă un partener profund consonant;
  3. exerciții concrete și cu eficiență demonstrată de auto-perfecționare relațională;
  4. tehnici și sugestii pentru optimizare emoțională, mentală, atitudinală;
  5. mărturii care să vă cultive încrederea că ”fericirea in doi” există, este accesibilă și la îndemâna oricărui om dispus să acționeze pentru a o atrage în viața sa.

       Unde găsiți cartea și cum o puteți comanda

  1. Online, la adresa office@editurastef.ro. Cartea poate fi vizionată și comandată de la librăria virtuală a editurii.
  2. Telefonic, la numărul +40753.059217 sau la +40232.216.829.
  3. Personal, la adresa: Editura Stef, str. Vasile Conta nr. 11 Iasi (lângă Creșa Municipală) sau Bd. Carol I, nr.8, Iași.

Pentru a cunoaște care sunt pașii către o relație minunată, cu un partener profund consonant, apasă aici