Despre mine

       M-a fascinat dintotdeauna capacitatea ființei umane de a se transforma, de a se dezvolta și a crea lucruri extraordinare. Viața mi-a demonstrat că putem realiza tot ceea ce ne propunem, dacă știm să trezim și să dirijăm puterile colosale care sălășluiesc tainic în noi. Calea mea m-a condus prin diferite țări, am comunicat și am lucrat cu sute de oameni, fiecare dintre ei fiind un univers unic. Activitatea mea ca psiholog și terapeut holistic m-a adus în fața certitudinii că deținem cheia tuturor situațiilor prin care trecem – că stă pe deplin în puterea noastră să trăim sănătoși și fericiți o viață îndelungată și împlinită.
       Am decis să-mi dedic această existență călăuzirii oamenilor spre propria lor desăvârșire, spre vindecarea lor profundă și înflorirea pe un plan elevat al expresiei de sine. A crea zi de zi o realitate mai înaltă – acesta este cel mai frumos cadou pe care fiecare dintre noi îl poate oferi Universului.

***

       Sunt de formație psiholog și am profesat mai mulți ani ca specialist în psihologie educațională. Am oferit, de asemenea, consiliere de cuplu și relațională, precum și consiliere vocațională, life coaching și business coaching.
       Am lucrat cu clienții individual și în grupuri, pe o paletă largă de aspecte care țin de echilibrarea ființei umane: fie pe axa armonizării personalității și a eliminării unor tulburări funcționale (depresie, anxietate, stres, tulburări de comportament sau de personalitate, inadecvare personală și socială în sensul cel mai larg), fie pe axa dezvoltării personale (auto-exprimare, depășirea credințelor blocante, obținerea succesului în proiecte personale și profesionale, creativitate, găsirea unui sens mai înalt al vieții, dezvoltare spirituală etc.).
       În ultimii cincisprezece ani am ținut cursuri de comunicare, dezvoltare personală și terapii holistice, și gama acestora se extinde continuu.

***

       Formare, diplome și acreditări:

       – Licență și master în fizică
       – Licență în psihologie
       – Master în Intervenție psihosocială și psihoterapie
       – Formator acreditat
       – Consilier dezvoltare personală
       – Life coach, business coach cu acreditare internațională
       – Psiholog educațional acreditat
       – Trainer Mindfulness (acreditare internațională)
       – Terapeut Bowen (acreditare internațională) 

       – Formare în NLP
       – Formări în terapii complementare: Ayurveda, naturopatie, aromaterapie, terapie florală Bach.