Consiliere / Terapii online

       Consider că fiecare ființă umană își asumă, conștient sau inconștient, o anume ”misiune” în viața sa, care se manifestă în tot ceea ce face, în cariera și acțiunile sale.
       Misiunea pe care mi-am ales-o implică susținerea și călăuzirea oamenilor spre a deveni cea mai bună versiune a lor, spre a se dezvolta ca personalitate, a-și depăși blocajele lăuntrice și a avea succes în toate aspectele vieții lor.

        De peste 15 ani ofer consiliere, intervenție terapeutică holistică și life coaching în ședințe de lucru individuale și de grup, direct (față în față) și online.


       Programele de coaching / consiliere pe care le ofer sistematic sunt


             – Life coaching pentru succes personal și în afaceri
             – Relații optime
             – Adolescenți fericiți
             – Părinți de succes
             – Ești cea mai bună versiune a ta – coaching integrativ
             – Sănătate prin dezvoltarea inteligenței emoționale
             – Coaching spiritual
             – Mindfulness

       Conținutul programelor

       1. Life coaching pentru succes personal și în afaceri: este ideal pentru cei care doresc să-și optimizeze viața, să obțină succesul în carieră, relațiile personale și sociale, să obțină o expresie de sine completă și armonioasă, sau să devină un antreprenor de succes.
       Lucrăm împreună pentru:
          – a lua decizii importante, care schimbă viața;
          – a transforma sistemele de credințe blocante în convingeri și credințe centrate pe încredere în sine și succes;
          – a educa și cultiva o gândire pro-activă, pozitivă;
          – a identifica sabotorii emoționali și a-i transforma în resurse de creștere personală;
          – a stabili proiecte viabile de viață / de afaceri și a le transpune în realitate.

       2. Relații optime: se referă la cultivarea relațiilor armonioase, bazate pe o comunicare eficientă și consonantă în cuplu, în carieră și în societate. Mai simplu spus – ce și cum să facem, cum să ne transformăm pentru a avea relații fericite în cuplu, în familie, cu colegii / șefii / subalternii și toți cei din jur. Inclusiv modalități de dezvoltare personală pentru a avea un partener de viață optim.

       3. Adolescenți fericiți: sesiuni de coaching / consiliere pentru adolescenți, centrate pe rezolvarea problemelor specifice vârstei lor.

       4. Părinți de succes: sesiuni de lucru cu părinții, individual sau în grup, pentru armonizarea relațiilor cu copiii lor, pentru a-și înțelege mai bine copiii și a comunica optim cu ei.

       5. Ești cea mai bună versiune a ta – coaching integrativ: acesta este un program de dezvoltare personală care se realizează numai individual și oferă clientului posibilitatea de a-și îmbunătăți la maxim expresia de sine: aspectul exterior, comunicarea, charisma personală, manifestarea talentelor și aptitudinilor sale, cultivarea unor noi abilități, încrederea în sine, stima de sine, succesul social și profesional etc.

       6. Sănătate prin dezvoltarea inteligenței emoționale: constă dintr-o suită de ședințe focusate pe două direcții principale: prima se referă la identificarea și eliminarea programelor emoționale disfuncționale care au condus sau pot conduce la boală sau stres / nefericire; a doua presupune antrenamentul emoțional pentru a ne gestiona stresul cotidian și a ne utiliza propriile emoții ca rampe de lansare spre succes și împlinire de sine.

       7. Coaching spiritual: acest program cuprinde ședințe de lucru personalizate, concepute după tiparul de personalitate al clientului în vederea catalizării dezvoltării sale spirituale și atingerii unor scopuri personale concrete în acest domeniu.

       8. Mindfulness: acest program conține sesiuni de lucru individuale sau în grup, care oferă metode și tehnici de meditație pentru eliminarea stresului, optimizarea gândirii și memoriei, controlul emoțional, cultivarea succesului personal, menținerea unei sănătăți psihice optime și armonizarea întregii ființe. La un nivel avansat, metodele de practică Mindfulness oferă cadrul dezvoltării în profunzime a ființei umane, pe coordonatele sale supra-conștiente.

IMPORTANT! Fiecare client beneficiază de un program personalizat de coaching, adaptat în funcție de nevoile sale și scopurile propuse. Putem aborda unul dintre programele descrise mai sus sau o combinație a acestora.

         Terapii holistice online

         – Consiliere personalizată în Ayurveda, naturopatie, terapie florală Bach, mindfulness/tehnici de meditație și terapii energetice pentru:

  1. prevenirea și tratarea diverselor afecțiuni 
  2. optimizarea stării de sănătate și a propriului tip constituțional
  3. cultivarea unui stil de viață sănătos și armonios
  4. creșterea energiei și a vitalității, stimularea imunității, tonifierea și reîntinerirea organismului 
  5. practici de nutriție și viață sănătoasă

       Cum lucrăm împreună?

       Sesiunile de lucru se desfășoară pe Skype, Zoom sau telefonic (numai ședințele individuale) și durează fiecare câte o oră.

       Oferte de prețuri:
– o ședință unică de o oră – 20 Euro
– pachet de 4 ședințe – 70 Euro
– pachet de 8 ședințe – 130 Euro
– pachet de 10 ședințe – 150 Euro

Vă rog să mă contactați telefonic sau prin e-mail pentru detalii legate de plată și programarea ședințelor.